Pure Slim 7D – Kurus sekarang dan dapatkan harga termurah di sini

Pernah tak anda pergi kedai atau butik, tapi hampa sebab baju tu tak fit atau tak padan dengan badan sendiri dan lemak di badan pula berlipat macam model tayar Michelin ?

Anda kecewa sekecewanya dan terus takde mood dah nak shopping baju. Kemudian pergi plak makan dunkin donat 5 ketul sebab nak hepikan diri.

Kemudian terpakasa pulak beli baju saiz big momma. Besar-besar. Adoi..Pure-Slim-7D-Murah

Seawal dua minggu, anda pasti dapat menurukan berat badan anda serta boleh terai mana baju idaman anda itu !

Apakah Pure Slim 7D nie ?

Slim 7D Kurus

Slim 7D? Tak pernah dengar pun ? Slim dalam masa 7 days ke ?
Ehh…ni nak bagitaw nie. Slim 7D ialah Langsing Dalam 7 Dimensi. Woww ~

Harga Pasaran RM129.90

Harga PROMOSI Slim 7D
RM7x sebotol !!!!
WHATSAPP/SMS SEKARANG !!!
Airin Nazifah
019-6548970

Kandungan Slim 7D

Extract Daun Teh Hijau untuk membuang toksin dalam badan

Extract Serbuk Mutiara mencantikkan kulit , mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan

Daun teratai mejaga usus mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina

Extract Cactus berfungsi untuk menghalang aktiviti enzim pembentuk sel lemak. Sebaliknya makanan yang baru di makan akan terus ditukar kepada tenaga. Secara tidak langsung, kompoun ini juga membawa kesan pengurangan selera makan

Garcinia Cambonia ( Asam Gelugur ) Mengurangkan selera makan Meningkatkan pembakaran lemak

Cassia Seed ( Spesis Kayu Manis ) Benih Cassia memiliki rasa manis pahit dan sedikit masin, memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar.

Apa yang bestnya Slim 7D ?

  • Melangsingkan dan menguruskan badan dalam masa 2 minggu
  • Mengecilkan saiz lengan
  • Mengecilkan saiz peha
  • Meruncingkan contour muka dan pipi tembam
  • Mengempiskan perut dan saiz pinggang
  • Membersihkan muka dan mencantikkan kulit

Kelebihan lain Slim 7D

  • Mengempiskan perut gendut
  • Meningkatkan kadar metabolisma badan
  • Membakar kalori di badan dengan lebih cepat
  • Mengawal nafsu selera makan
  • Melancarkan sistem pencernaan
  • Mengatasi masalah sembelit
  • Tiada kesan cirit birit jika diconsume
  • Tiada kesan jantung berdebar atau sukar tidur (no caffeine)

Hasil selepas 1 botol Pure Slim 7D

  • Badan solid molid slim
  • Pujian dari rakan kerja,sanak saudara,suaimi isteri
  • Takde kata-kata jahat di belakang lagi
  • Confident lebih di khalayak ramai
  • Pergi shopping pon best! Beli je apa baju tanpa risau saiz
  • Nampak aura dan rupa lebih muda dari sebelumnya

Adakah Slim 7D Berkesan ?

Kesan pembakaran lemak bergantung pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza. Yang pasti perlu jaga pemakanan dan light exercise seperti berjalan, berkebun dan sebagainya sudah memadai.

Harga PROMOSI Slim 7D
RM7x sebotol !!!!
WHATSAPP/SMS SEKARANG !!!
Airin Nazifah
019-6548970

Testimoni Slim 7D

advanced formula pure slim 7d detox slim 7d testimoni 7d slim 7d berkesan sebelum selepas slim 7d testimoni slim 7d produk

Harga PROMOSI Slim 7D
RM7x sebotol !!!!
WHATSAPP/SMS SEKARANG !!!
Airin Nazifah
019-6548970

ubat kurus slim 7d testimoni slim 7d slim 7d testimoni kebaikan slim 7d promosi slim 7d

{{unknown}}

Azanis scar serum termurah – Formulasi Baru

Adakah anda ada parut yang susah nak hilang? Hari-hari duk sental ubat segala bagai, namun masih tak hilang parut tu?

Ketahui bahawa Azanis Scar serum boleh menghilangkan parut anda itu ! Hanya perlu sapu dua kali sehari, pastu parut anda kelamaan akan pudar dan hilang!azanis-scar-serum-baru

 

Walaupun parut lama, ada ketika anda masih kanak-kanak lagi, tetapi parut itu masih boleh dihilangkan dengan Azanis Serum ni
Hanya titis di jari dan sapu, dalam masa satu bulan anda pasti tidak percaya kesannya
99% pengguna serum Azanis memberikan positive feedback!

Dengan kelulusan KKM! Selamat dan Halal!

harga-azanis-scar-serum-paling-murah

Kandungan Azanis Scar Serum

100% concentrated Natural Vitamin E (d-alpha tocopherol) dari Soya
D-alpha tocopherol Natural Vitamin mengandungi 50% kuasa antioksida dan kelebihan menyerap lebih pantas dan mujarab berbanding Vitamin E sintetik (Vitamin E acetate / dL-alpha tocopherol)

azanis-scar-serum-murah-sangat

Kebaikan Azanis Scar Serum ?

Serum ini juga direka dengan formula khas untuk :

  • Kulit yang berminyak atau terlalu kering
  • Kulit anda yang berjerawat
  • Kulit kemerahan, sensitif kepada cahaya UV dan sebagainya
  • Kulit yang rosak kerana memakai produk kecantikan merbahaya mengandungi Hydrokuinon & Merkuri berlebihan
  • Selulit di badan
  • Muka banyak parut dan kesan jerawat lama
  • Luka yang meninggalkan parut ketika lepas bersalin
  • Parut kemalangan motorsikal
  • Parut atau kesan BCG di lengan yang hodoh

beli-azanis-scar-serum

Azanis Scar serum sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan wanita. Selain untuk tujuan membaiki dan remove scar, serum ini juga digunakan untuk membaiki kulit, masalah kedutan kulit dan masalah kulit kering atau kusam. 1 botol Azanis boleh bertahan selama 30 hari jika digunakan 2 kali sehari.
1 botol Azanis Scar Serum mengandungi 15ml cecair Natural Vitamin E sebanyak 12,000 IU

Cara Menggunakan Azanis Scar Serum

Titiskan dua titik di jari dan telapak tangan, usap di bahagian yang diingini secara perlahan-lahan. Biarkan kering. Pastikan parut itu telah kering lukanya.