Apakah Harumanis Lime Vitamin C ?

Harumanis Lime Vitamin C ialah supplemen vitamin C berperisa mangga pertama di Malaysia yang kaya dengan khasiat vitamin C dan mangga serta dari lime. Satu botol mempunyai 30gram isi kandungan serta mempunyai 1000mg vitamin C. Rasanya tidak masam melampau seperti produk yang sedia ada di pasaran kini. Vitamin C masam melampau boleh mengakibatkan gastrik, sakit perut serta cirit birit. HLVC kami dirumus khas sesuai untuk semua peringkat umur, kanak-kanak berumur 7 tahun ke atas, remaja, perempuan mengandung, orang dewasa dan orang tua boleh mengambil HLVC.

2

Anda boleh mendapatkan HLVC dengan menghubungi kami di 011 – 2888 79 78

HLVC-murah

 

Kebaikan Harumanis Lime Vitamin C ?

12

 

1. Untuk menguatkan daya tahan badan serta imunisasi

Dengan mengambil vitamin C ,kita dapat memelihara dan melindungi badan dari jangkitan virus, dan dapat menjaga kesihatan tulang serta gigi. Vitamin C juga menguatkan antibodi badan kita supaya tidak mudah sakit, demam, selsema.

2. Menghindari dari demam atau selsema

Vitamin C mempunyai agen anti-histamine iaitu mengawal aktiviti reseptor histamin di dalam badan dan menguatkan anti-bodi badan dari gejala demam dan selsema. Vitamin C juga mengawal kesan resdung seperti kerap hidung berair ketika bangun pagi, waktu malam atau waktu sejuk. Ianya juga baik ketika anda demam, demam anda akan lebih cepat sembuh dengan pengambilan vitamin C.

3. Anti-oksida

Vitamin C dari mangga dan limau mempunyai anti-oksida tinggi. Badan manusia selalu memproses dan mengeluarkan bahan toksik di dalam badan. Ianya biasanya dibuang melalui proses perkumuhan dan ketika buang air besar atau kecil, tetapi lebihan toksik lain masih terperangkap di dalam badan. Fungi anti-oksida ialah mengeluarkan toksik bahaya ini dengan lebih sempurna dan menyeluruh.

13

4. Menghilangkan parut dan jerawat

Vitamin C juga paling sesuai untuk penjagaan kecantikan kulit dan muka, dengan pengambilan vitamin C ianya seperti penjagaan dalaman dan luaran. Contohnya Vit C bertindak menghapuskan jerawat serta menjaga kulit secara menyeluruh dari luar dan dalam. Jika anda memakai cream, ianya hanya bertindak di permukaan muka sahaja.

16 20

5. Kulit Kering dan Tumit Kaki Merekah

Vitamin C juga sesuai jika kulit anda kering serta tumit merekah. Lihat sahaja testimoni dari pelanggan kami dan sangat berpuas hati dengan Harumanis Lime Vitamin C ini.

21

 

Lagi Testimoni HLVC

22 23 24 25 Testimoni-2-versi-2 Testimoni-3-Versi-2

Testimoni-HLVC-4 Testimoni-HLVC-5

 

Dapatkan Sekarang! HLVC satu botol RM35 sahaja!!!

HLVC-murah

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>